Nieważne, czy dopiero co otworzyłeś swoją wymarzoną knajpę, restaurację, bar, bistro czy może jesteś już na rynku od kilku lat. Nieważne, czy jesteś właścicielem, menadżerem czy kierownikiem baru. Nieważne, czy notujesz nieustające zyski czy może od kilku miesięcy lecisz na stracie. Ta strona jest przeznaczona dla każdego uczestnika rynku gastronomicznego. Dla każdego kto obraca się w świecie serwisu, wystawki, dostaw, zamówień i wynagrodzeń. Jesteśmy tu po to, żeby usprawnić i ułatwić proces zarządzania. Chcemy pokazać, co w pracy menadżera, właściciela najistotniejsze, jak się do tego przygotować i jak to wdrożyć. Skupiamy wokół siebie ludzi, którzy są specjalistami w swojej dziedzinie i chętnie dzielą się swoją wiedzą. Pomożemy w kwestii oragnizacji, planowania, raportowania, analizowania, ale i w marketingu, reklamie czy rekrutacji.
Można zatem powiedzieć, że Liczby Na Talerzu to pewnego rodzaju Doradztwo Gatrsonomiczne z tą różnicą, że my cały czas chcemy się uczyć i razem z wami poszerzać nasze umiejętności. A to co już umiemy, chętnie wam przekażemy.
Zapraszam zatem do śledzenia i wspólpracy.
Można zatem powiedzieć, że Liczby Na Talerzu to pewnego rodzaju Doradztwo Gatrsonomiczne z tą różnicą, że my cały czas chcemy się uczyć i razem z wami poszerzać nasze umiejętności. A to co już umiemy, chętnie wam przekażemy.
Zapraszam zatem do śledzenia i wspólpracy.
Tomek
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz